Saturday, February 23, 2008

Eurabien

Nya tider, nya teorier. Jag har tidigare skrivit om den islamska världens sunda syn på räntefrågan. Nu vill jag sticka ut hakan och hävda att denna kultur innehåller mycket annat gott. Det finns tyskar som sett detta tidigare. Sebottendorf, som i likhet med Tyska bloggen lade ned alltför mycken tid på fruktlös agentverksamhet är en som man kommer att tänka på. Mina kunskaper om dennes intresse för islam är dock begränsade. Men för min del ser jag i alla fall den pånyttfödda Islamismen som en viljestark, livsduglig kultur. Så som visigoterna och vandalerna då de vällde in i Rom.

Här är det seger, underkastelse och manlig styrka som räknas. Jämför detta med den trötta, av upplysningen, rationaliteten, feminismen och slavmoralen bundna västerlänningen!



Därav förvånar mig den litteratur som nu sprids över Europa. Här hävdas nämligen att den muslimska kulturens infiltrerande i våra länder är av ondo. Så ser jag det inte alls. Västerlandet har länge varit dömt till undergång. De degenererade, relativistiska, av tvivel svårt angripna tongångarna som även denna bloggs författare gör sig skyldig till finns överallt. Det är alltså dags att lämna över till en ny generation så att säga. Men likt alla trötta åldringar tycks det som att Europa först måste hosta ur sig en sista suck över hur mycket bättre det var förr. Hyllandet av det som var västerlandet kan dock aldrig bli mer än det som på denna blogg möjligtvis skulle kunna kallas tysk nostalgi. De som ska ta över när du tynar bort är inte intresserade av gamla minnen från förr! Nej, bättre då den uppgivna attityd som kallas livsvisdom. Livet har sin gång. Varför bekymra sig för det som är oundvikligt? Guldet i byrålådan tryggar ändå de få år man har kvar.

Så, låt oss istället slå oss ned i fåtöljen framför brasan, smutta på Jägermeistern, blicka tillbaka på ett gott liv och i glädje utbrista:


Tyskland, Tyskland, allt är förbi!


http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1058&a=741825
http://www.inter-islam.org/Prohibitions/intrst.htm
http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/biography/Sebottendorf.html
http://www.sunnirazvi.org/sufism/more/hidden.htm
http://www.historylearningsite.co.uk/fall_of_ancient_rome.htm
http://www.doctoralazerius.blogspot.com/

No comments: